in

Актьорът Биков с пореден опит да покаже своя талант: Аз съм ходил на протести, но срещу Рашков

Тома Биков с нов опит да покаже своите актьорски умения от трибуната на 46-то Народно събрание. По негови думи вътрешният министър Бойко Рашков е бил свалян с ”камъни”, докато е бил директор на Националната следсвтвена служба.

“Само в началото да уточня аз, през 90-те години бях ученик, не съм бил мутра, а вие бяхте шеф (Рашков) на Националната следствена служба 95-97 година в най-мутренските години, не знам там какво сте правили, но аз си спомням, че ви сваляхме с камъни по едно време, аз между другото, също съм бил на протести, да знаете, само че моите протести бяха срещу господин Рашков, срещу Жан Виденов и т.н.

Второ, имам един конкретен въпрос. Понеже, вие вече не сте шеф на службата в най-мутренските години, а сте морален стожер на нацията казвате кой става, кой не става, кой какъв е, ами вземете, кажете кой да стане главен прокурор и да се приключи тая седянка. Очевидно имате някакви варианти, може да питате бившия началник на кабинета, който със списъка “Магнитски” си подаде оставката веднага. Когато сте морален стожер на нацията, трябва да отговаряте и на такива въпроси. Мен вероятно сте ме проверили, аз нямам 19 имота, имам един апартамент. Въпросът ми е, кой да бъде главен прокурор. – номинирайте от името на президента, от името на Божков, и от името на други интересни оперативни лица.” – каза актьорът.

Рашков отвърна:  “Ще коригирам питащия, не съм бил до 96 година или 97 година директор. Първо, бях  заместник-директор до 95 година, а после бях 6 години директор на Национална следствена служба. А когато бях избран за народен представител, седях тука и се държах много по-прилично от вас. Написал съм, като депутат четири години, повече от 100 текста по закони и смятам, че съм бил полезен на нацията. Що се касае до мутренските времена, съжалявам само за едно, че тогава не се справихме с вашия лидер. Но има време!”

След отговора на вътрешния министър, цялата зала му аплодира бурно.

Веднага Биков се затича към трибуната и разгорещено започна да обвинява как Рашков всъщност е съсипал държавата и не се е справил с нито една мутра.

What do you think?

23 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

d4562e138 rashkov bgnes2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Рашков: Гешев разгласи СРС, чиято цел беше конфронтация и притискане на държавния глава, друга цел аз не виждам

Рашков: Гешев разгласи СРС, чиято цел беше конфронтация и притискане на държавния глава, друга цел аз не виждам

21b5dd623 rashkov bgnes23 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Рашков дава Гешев на прокурор

Рашков дава Гешев на прокурор