Home » България » Александър Томов: ГЕРБ продължават да притискат хората по места. Борисов да се оттегли

Александър Томов: ГЕРБ продължават да притискат хората по места. Борисов да се оттегли

Сподели новината

Амбицията е народът да тръгне към по-голяма промяна. Продължава ГЕРБ да притиска по места хората. Затова те продължават да се страхуват. Това каза по БНТ Александър Томов.

Резултатът сега е, че се диша по-свободно. Но натиск има, където има ужасни управници. Контролът върху гласовете вече няма да бъде такъв. Истината е, че има събуждане, има промяна. Може да има пропуски в служебния кабинет, но генерално стоим много солидно.

От три цели на протестите-две са изпълнени.  Моят случай е особен. 27 години съм в опозиция. И съм се борил. Лидери, които не поемат отговорност, е нечестна позиция. Призовавам Борисов да се оттегли и да даде път на младите хора.

Битката в  ФК „Левски“ е кой какво да прибере. Без „Левски“ и ЦСКА не може да има силен български футбол. Сделката може да стане, този човек /бел.ред. инвеститорът/ е идвал на пробите. Стадионът е на „Левски“.

Ако се направи добра сделка, този стадион може да носи печалби. Ние не бива да гледаме на чуждите инвеститори като на врагове. Футболът е обект на политическо вмешателство.

Фрог Нюз

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената