in

Анализатор: Слави има един изход – отказ от мандата, без да подкрепя ГЕРБ и ДПС

Зависимостта и подмяната вече е разкрита и е ясна! Трифонов има само един изход и той е смирение и отказ от мандата си с обещание, че няма да подкрепя ГЕРБ и ДПС.

Никакъв нов министър-председател и никакво пренареждане и поправка на проектокабинета му! Доверието да бъде водеща сила на промяната е компроментирано!

В тази ужасна криза предизвикана от Слави Трифонов по-добре този служебен кабинет да остане за една година с някои малки промени с подкрепата на ИТН, Демократична България, БСП и ИСМВ, а парламента да работи, за да се отмени и промени ужасяващото законодателно наследство на ГЕРБ-ДПС-“патриоти” и да се захване с нужните всякакви реформи!, пише анализаторът Стефан Гамизов във фейсбук.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

eb670a0e4 slavi trifonov 5 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Г-н Трифонов, грешката е факт. Недоверието към Вас - също

Г-н Трифонов, грешката е факт. Недоверието към Вас – също

3c46b63d5 slavi vasilev - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Слави Василев: Слави Трифонов трябва да излезе на светло

Слави Василев: Слави Трифонов трябва да излезе на светло