in

Андрей Райчев: Правителство без мнозинство в парламента е като служебно

Правителство, което няма мнозинство в парламента, прилича малко на служебно правителство. То може да предлага разни проекти, но не е силно. Подценяват трудността на малцинственото правителство. От друга страна пък печелят идентичност: ”Ние сме това, ако искате”. Такива хора всеки шести българин смята да избере”. Това заяви социологът Андрей Райчев.

Не фатално да има трети избори. Проблемът е, че се подценява въпроса за парламентарно мнозинство, коментира още той по Нова телевизия.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

0c95cc650 valentin terziev - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Приятели на пилота Терзиев с подписка за изграждането на негов паметник

Приятели на пилота Терзиев с подписка за изграждането на негов паметник

120565e6e llhan - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - ДПС се жали в ЕС от България заради Пеевски и Магнитски

ДПС се жали в ЕС от България заради Пеевски и Магнитски