in

Антоанета Стефанова-Връщането на мандата, връчен ми от Президента на Републиката Румен Радев, беше логичен и неизбежен ход.

За мен е чест,че бях номинирана за Министър-председател от ПП ИТН. Връщането на мандата, връчен ми от Президента на Републиката Румен Радев, беше логичен и неизбежен ход.

Създаването на стабилен кабинет при разположението на политическите сили в 45-то НС е абсолютно невъзможно, защото още преди провеждането на парламентарните избори, ПП ИТН обеща на българските граждани, че няма да работи с компрометираните партии от статуквото.

Умишленият провал на заседанието на парламента днес,организиран от ГЕРБ, БСП и ДПС е най-яркото доказателство, че тези партии не само не желаят да работят за българските граждани, а директно саботират парламентаризма и конституционните задължения на депутатите. Същите тези хора биха саботирали по същия този начин и кабинет на ПП ИТН.

Аз и моите колеги не можем да изпаднем в подобна зависимост, защото предлаганата подкрепа от ГЕРБ, БСП и ДПС не е нищо повече от желание да бъдем контролирани, манипулирани и да ни бъдат извивани ръцете. И това не е просто моето мнение, а такива са обективните факти.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

received 496965531456494 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Отговорният Президент Румен Радев.

Отговорният Президент Румен Радев.

unnamed 2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Преброяването на гласовете и попълването на изборните протоколи ще се излъчват онлайн

Преброяването на гласовете и попълването на изборните протоколи ще се излъчват онлайн