Home » България » Антоанета Стефанова-Връщането на мандата, връчен ми от Президента на Републиката Румен Радев, беше логичен и неизбежен ход.

Антоанета Стефанова-Връщането на мандата, връчен ми от Президента на Републиката Румен Радев, беше логичен и неизбежен ход.

За мен е чест,че бях номинирана за Министър-председател от ПП ИТН. Връщането на мандата, връчен ми от Президента на Републиката Румен Радев, беше логичен и неизбежен ход.

Създаването на стабилен кабинет при разположението на политическите сили в 45-то НС е абсолютно невъзможно, защото още преди провеждането на парламентарните избори, ПП ИТН обеща на българските граждани, че няма да работи с компрометираните партии от статуквото.

Умишленият провал на заседанието на парламента днес,организиран от ГЕРБ, БСП и ДПС е най-яркото доказателство, че тези партии не само не желаят да работят за българските граждани, а директно саботират парламентаризма и конституционните задължения на депутатите. Същите тези хора биха саботирали по същия този начин и кабинет на ПП ИТН.

Аз и моите колеги не можем да изпаднем в подобна зависимост, защото предлаганата подкрепа от ГЕРБ, БСП и ДПС не е нищо повече от желание да бъдем контролирани, манипулирани и да ни бъдат извивани ръцете. И това не е просто моето мнение, а такива са обективните факти.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената