Home » България » Антон Златанов: За това „Не“ на влизането ни в Шенген мотивите са изцяло политически

Антон Златанов: За това „Не“ на влизането ни в Шенген мотивите са изцяло политически

Сподели новината

За това „Не“ на влизането ни в Шенген няма професионални мотиви на която и да е служба в Европа, изцяло политически са“, увери пред „Фокус“ гл. комисар Антон Златанов- директор на „Гранична полиция“.

„Освен това ние сме пълноправен член на Шенгенското пространство със 100% контрол на двете ни сухоземни граници, но всички други права, които им една държава членка на Шенген, ние ги имаме. Да издаваме визи, да имаме пълен достъп до шенгенската информационна система, и той да е активен, а не пасивен, като включително от 31 март на границите с Гърция и Румъния няма да слагаме печати в паспортите“., допълни гл. комисар Златанов.

Поставете оценка:
3.1

Оценка 3.1 от 23 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар