Home » България » Антон Радичев тръгна на кинезитерапия, става крал в нова постановка

Антон Радичев тръгна на кинезитерапия, става крал в нова постановка

Сподели новината

Антон Радичев тръгна на рехабилитация заради проблемите си с гръбначния стълб. Процедурите ще са на два етапа.

„От 12 до 19 февруари ще ме обгрижват в медицински център в кв. „Овча купел“, а в края на месеца пак ще съм там. Напоследък изпитвам болки и в едното рамо“, сподели звездата от „Оркестър без име“ и „Етажна собственост“.

Реклама

Актьорът допълни и че му предстои нова роля в театъра. „На 20-ти февруари заминавам за Сливен, където в местния театър почвам да репетирам за представлението „Хиляда и двеста“.

„Не е голяма ролята ми, но е важна. Играя Краля. Сега ми шият костюма. Ще стане много хубав. Тежък е. Даже ми взеха мярка и на главата, така че ще нося и корона“, сподели Радичев.

Премиерата е планирана за 27 февруари.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар