Home » България » Арман Бабикян: Борисов вече е в Банкя при зайчарника

Арман Бабикян: Борисов вече е в Банкя при зайчарника

„Нормално ли е например г-н Уручев от ГЕРБ три години да е евродепутат и в същото време да е в Съвета на директорите на АЕЦ „Козлодуй“. Не виждам, обаче, чистка в такива мащаби, в които трябва да бъде. В другите държави е достатъчно да загубиш доверие, за да си тръгнеш. При нас, вместо да си вземат кашончетата от бюрцата и да си тръгнат, хората на ГЕРБ излизат в отпуск за 4-5 месеца. Това е феодалното управление на ГЕРБ“, смята той.

„Ако наистина има подмяна, а не промяна в служебния кабинет, много скоро ще ни видите на площада“, заяви Бабикян по повод това дали служебният кабинет е политически и тип „Орешарски“.

На въпрос дали смята, че действията на прокуратурата спрямо служители на МВР са с цел да се попречи за разкриването на подслушванията, Бабикян отговори: „Да ги бяха проверили преди пет дни, преди да ги сложат в комисията. Положението е когото назначат – бива привикван. Това не е нищо друго освен препятстване. Това прилича на саботаж от страна на Гешев и прокуратурата”, добави той.

„Има проблем между демокрацията и Гешев, има проблем между българските граждани и Гешев, както имаше подобен проблем и с Борисов, но той вече е в Банкя при зайчарника. Гешев, понеже все още се намира на работното си място, изглежда е убеден, че може да спре всяка проверка или да й противостои.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената