in ,

Асен: Ако трябва да дам опредвление за Слави,то е фалшив политик!

5ce6aae6b sakskoburg borisov trifonov

С времето се чудя защо все на такива попадаме с какво сме заслужили подобно отношение. Симеон, Бойко, а сега и Слави. Това ли са трите типажа, който представляват манталитета и душевността на българина като цяло?

Симеон е представител на тези българи, които са с нагласа, че българите са покварени, алчни и крадливи спасението от всичко това е да дойде човек от отвън да ни управлява. Прозорливите български политици усетиха на къде духа вятърът и докараха не кой да е самият а наследник на българската корона Симеон Сакскобургготски!

Наивно бързо му окичихме ореола на голям родолюбец и патриот, които не иска нищо друго освен България, да е добре като, за да бъде до край убедителен обеща, че това може да стане само за 800 дни. За това кратко време той направи много, но за себе си, а българският народ отново бе излъган и стана жертва на собствената си наивност.

Преди да си тръгне от страна, която толкова много обичаше си взе имотите и да не мислим, че е прекалено алчен ни остави като главен секретар самият Бойко Борисов. Много са хората, който упрекват Борисов, но не трябва да се забравя, че той е наш продукт. Той е това, което сме ние и ние самите го направихме такъв с нашето мълчание и смирение. След СИК и ВИС мутрите бяха герои, а не престъпници.

Това, което не мога разбера защо народа български не си взе поука, а отново а отново избра подобен типаж. Ако трябва да направя някакъв определение на Слави то е фалшив. Фалшив певец, фалшив, музикант, фалшив човек и фалшив политик!

Асен,фейсбук

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

770 434 slavi trifonov

С.Петканска: Дали Слави Трифонов прави разлика между Шоу-програма и Политика?!

768x432

Цветеслава Гълъбова: Седнете и се разберете,стига с идиотските ви словоблудства