in

Асен Василев няма да остане служебен министър на финансите

Церемонията по предаването ще се проведе в Министерството на финансите от министър Асен Василев на новия служебен министър на финансите. Двамата ще правят изявления пред медиите. Това стана ясно в прессъобщение на институцията, цитирано от БНТ.

Това на практика означава, че Асен Василев няма да бъде министър в следващото служебно правителство. Очаква се утре сутринта президентът Румен Радев да разкрие състава на новото служебно правителство.

Стефан Янев заяви пред репортери, че очаква да остане на поста премиер. Има и спекулации, че икономическият министър Кирил Петков също ще бъде сменен, а самият той написа във Facebook: „Благодаря на целия екип в Министерството на икономиката за добре свършената работа“.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

2021 09 15 04.57.07 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Румен Петков: Изненада ще е проект на Кирил Петков да бъде подкрепен, той лъже

Румен Петков: Изненада ще е проект на Кирил Петков да бъде подкрепен, той лъже

71ebac7b0 zala 123 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Без ГЕРБ и ДПС в парламента, докато се чете доклад за полицейското насилие

Без ГЕРБ и ДПС в парламента, докато се чете доклад за полицейското насилие