in

Бабикян: Борисов и Маринов упражняваха властта си по анцузи. Сега търсят рефреш. Очаквам да сложат и ланци по вратовете си

Аз лично приемам разходката по анцузи и за г-н Маринов, и за г-н Борисов като връщане към младостта. Тези хора са тръгнали с анцузи, тези хора упражняваха властта си по анцузи в известен период от тяхната кариера, така че явно търсят някакъв рефреш. Очаквам да сложат и ланци по вратовете си. Така пиарът и политик Арман Бабикян коментира пред ФАКТИ неделната разходка на експремиера сред красивата природа на Вазовата екопътека.

„Очевидно в ГЕРБ се опитват да продават млад образ. В техния случай обаче има голямо объркване на политическата възраст на ГЕРБ и физиологичната възраст на хората, с които са обградени. ГЕРБ е партията, управлявала 1/3 от Прехода на България и насадила изключително злокобен модел на управление. В случая употребата на младостта като парцал за избърсване на физиономии е малко непочтено“, каза още той.

„Има много какво да бършат от времето на властта си“, допълни Бабикян.

По време на разходката вчера Борисов заяви, че мутри са били назначени навсякъде. Арман Бабикян коментира и това изказване: „Остава да посочат кои са мутрите. Вероятно в Харвард отглеждат мутри, за разлика от в Спортното училище“.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

1ff635987 semerdjiev2

Бивш министър ocъди пpoĸypaтypaтa зa 33 700 лeвa

b4e7556c3 purvan simeonov bgnes

Първан Симеонов: Предизборен диалог няма. Всеки политик говори на собствения си балон