Home » България » Бабикян: Реакцията на президента е необяснима
d0b1d0b0d0b1d0b8d0bad18fd0bd d180d0b5d0b0d0bad186d0b8d18fd182d0b0 d0bdd0b0 d0bfd180d0b5d0b7d0b8d0b4d0b5d0bdd182d0b0 d0b5 d0bdd0b5d0be - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Бабикян: Реакцията на президента е необяснима

Бабикян: Реакцията на президента е необяснима

Коалицията ще остане на власт, прогнозира в интервю за БНР Арман Бабикян от Движение “Ние идваме”:

,,Заради войната управляващата коалиция започна да изглежда малко по-стабилно, въпреки обърканите ѝ действия, които също сме критикували. Състоянието, до което в момента е докарана коалицията, е на практика четирима партньори, които се движат общо взето в една посока, но единият има комуникационен проблем със собствения си електорат за това да обясни всичко, което се случва, имам предвид БСП”, коментира още той.

Надявам се, че няма да видим президента на някоя от проявите в защита на българския неутралитет, защото работата на президента като върховен главнокомандващ е да мисли за страната си, за нейната защита и адекватна позиция. Това със сигурност не става на масови прояви. За мен е необяснимо в момент, в който институциите трябва да бъдат обединени и да работят в синхрон, реакцията на президента за мен е необяснима, сподели Бабикян.

Войната винаги е критичен момент, стига се до крайности, стига се до онези дълбини, които човек няма как да прескочи в собствените си разбирания. Надявах се, че наличието на модерния свят в 21 век вече да е довело нещата до момент, в който може да се направи естествен нормален цивилизован избор между агресор и нападнат, между реакционна теория и между нормални цивилизовани отношения и изглежда съм сбъркал, посочи той.

Поставете оценка:

1

Оценка 1 от 2 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

2022-05-03

Твоят коментар Cancel reply

x

Check Also

Проф. Атанас Семов: Много тежко си разбутахме ценностите

„Народ без памет е население”. Това каза пред NOVA NEWS синът на писателя и народопсихолог ...