in

Бабикян: Сега ще видим кой се страхува от Гешев

9a5a80e52 babikian 7

„По указа, в който става ясно във вторник или в петък приключва Народното събрание ще се разбере на кого му стиска?! Това не променя датата на изборите! Не променя ”тънките сметки”! Но ще покаже дали някой се страхува от Гешев и дали Бюрото на преторианците му ще остане цяло в негова услуга!“.

Това написа в профила си във Фейсбук Арман Бабикян от парламентарната група на „Изправи се БГ! Ние идваме!“.

„Правилникът, цитиран от Митева, бе прегазен няколко пъти, но сега… не може? Нима? За това ли със свещ бяха издирвани подписи от ИТН през нощта? Браво на Филип! Стиска му! Удивително беше, че без да има указ на Радев, две от парламентарните групи имаха готовност със заключителни декларации – ДПС и ГЕРБ!!! Чудо! Няма договорки? Нима? А ние сме марсианци?! Като опре ножът до кокала се разбягват като пилци… Сега ще видим датата за разпускане от господин Радев, за да сме наясно с всички участници в охраната на охранителите!“, допълни народният представител.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

received 314323147123874

Партията на Президента Румен Радев е българският народ

10 11 1 3268279984699131182 big

Милка Дижкова: Не е луд тоя дето яде баницата а лудите сме ние че я направихме и я дадохме наготово