in

Балабанов: Трифонов ли бяга от отговорност или Борисов, който драпа за имунитет?

Слави Трифонов ли бяга от отговорност или Бойко Борисов, който драпа за първо място в листите за кандидат-депутати, за да има имунитет?

Повечето хора в листите им са бъдещи обвиняеми. Това каза пред „Евроком“ журналистът и депутат в 45-тото Народно събрание от ПП „Има такъв народ“ Станислав Балабанов.

„За да се подпише американският президент под санкциите срещу България, направете си сметка колко задълбочен анализ се е правил върху отделните личности.

И вие, и аз сме убедени кой е политическият лидер. Той не е назован по-скоро заради дипломатическите отношения между двете страни, но всички ние знаем кой е. Защото един от обвиняемите Васил Божков показваше СМС-и, зависимости и комуникация с бившия финансов министър Владислав Горанов“, коментира още той.

What do you think?

25 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

c1f136152 dimitar stoyanov eurocom - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Димитър Стоянов: Службите за сигурност подадоха преписки за Божков, но къде са преписките за Пеевски и Желязков?

Димитър Стоянов: Службите за сигурност подадоха преписки за Божков, но къде са преписките за Пеевски и Желязков?

57831250 101 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Протестиращите: "Ще останем тук, докато Гешев не се махне"

Протестиращите: “Ще останем тук, докато Гешев не се махне”