Home » България » Банкерката Александра СПЕЧЕЛИ 50 000 лева в „Сделка или не“

Банкерката Александра СПЕЧЕЛИ 50 000 лева в „Сделка или не“

Сподели новината

Банкерката Александра Николова от Казанлък прецака Банкера в „Сделка или не“.

Чаровната дама спечели 50 000 лева в епизода тази вечер на предаването по Нова телевизия. Това е втората най-висока сума в предаването, като топ печалбата е 100 бона.

Александра игра отлично и постоянно балансираше, като отваряше кутии с големи и малки суми. Накрая в играта останаха 500 и 50 000 лева. Банкера предложи смяна на кутиите и Николова прие сделката. Тя взе кутия номер 22 и вътре имаше 50 бона. И така прецака Банкера в последния момент.

Реклама

Участничката разкри, че половината от парите ще инвестира в себе си, като ще направи кулинарен туризъм из Европа. А другата половина ще задели за спестявания.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар