Home » България » Безличната Теодора АУТ от „Игри на волята“, Мартин и Мастагарков загърбват войната (Видео)

Безличната Теодора АУТ от „Игри на волята“, Мартин и Мастагарков загърбват войната (Видео)

Сподели новината

Най-мълчаливата участничка в „Игри на волята“ е аут от предаването. Теодора от племето „Гладиатори“ загуби елиминационната капитански битка от Момчил от „Старейшини“ и пое към вкъщи, където да гушне дъщеричката си Никол.

За Момчил това бе рекордна 24-а победа в този сезон на предаването, с което изравни постижението от миналия сезон на риалити формата и влезе в Алеята на славата на „Игри на волята“. А загубата на Теодора остави племето „Гладиатори“ с едва четири души.

Реклама

Това провокира Мартин, Виолета, Рълев и Мастагарков да започват да кроят планове и стратегически ходове за номинации и оцеляване на племенния съвет, който им предстои. Стигна се дори дотам, че заклетите врагове Мартин и Мастагарков да се отделят и да заговорят съюзнически.

„Имаме шанс, ако те нашравят грешен ход“, казва Мартин на своя враг Мастагарков в разговор на четири очи, който ще бъде излъчен в епизода в сряда на „Игри на волята“.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар