in

Без ГЕРБ и ДПС в парламента, докато се чете доклад за полицейското насилие

Заместник -председателят на парламента на ITN Виктория Василева публикува снимка от днешната парламентарна сесия. Вижда се, че местата, на които седят депутатите от ГЕРБ, са празни. Липсват и депутатите от ДПС и част от БСП. Ето какво написа тя във Facebook:

“Това представляваше пленарна зала по време на доклада на комисията за полицейското насилие и гласуването на проекта за решение. Уважаеми зрители, спите ли?”.

What do you think?

23 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

asen vasilev nie ne harchim pari koito 491 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Асен Василев няма да остане служебен министър на финансите

Асен Василев няма да остане служебен министър на финансите

dbc2d916b0f265ce5c1f64d048b92aef 1 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Христо Иванов: Човекът е разделение на светлини и сенки от грешки и недостатъци от съмнения и тласъци напред

Христо Иванов: Човекът е разделение на светлини и сенки от грешки и недостатъци от съмнения и тласъци напред