in

Бетина Жотева се прави на тра-ла-ла, не разбирала мотивите за оставката на Ивелина Димитрова

Съветът за електронни медии (СЕМ) се събира утре, за да приеме оставката на Ивелина Димитрова. Това обяви председателят на медийния регулатор Бетина Жотева. Според нея не са разбираеми мотивите на Димитрова да напусне съвета сега.

„В СЕМ винаги е имало спорове, винаги е имало различни мнения, винаги е имало дискусии, кога на по-висок тон, кога на по-нисък. Аз лично не разбирам нейните мотиви. Тя се е почувствала така и си тръгва, това е собствено желание. Процедурата е, че тя ще продължи да изпълнява задълженията към СЕМ до назначаването на следващия, когато президентът реши да назначи следващия“, каза Бетина Жотева.

По-рано пред БНР Ивелина Димитрова обясни, че мотивите ѝ са свързани с поведението на медийния регулатор след скандала на служебния министър на културата проф. Велислав Минеков с ръководството на БНТ.

What do you think?

25 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

7a41d605611a4103be74606e23a51516 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Бойко Борисов тръгна по къщите на хората

Бойко Борисов тръгна по къщите на хората

c29c95142 policia 800 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Поредната жестокост: Англичанин се опита да убие бившата си приятелка край Трявна

Поредната жестокост: Англичанин се опита да убие бившата си приятелка край Трявна