Home » България » Бетина Жотева се прави на тра-ла-ла, не разбирала мотивите за оставката на Ивелина Димитрова

Бетина Жотева се прави на тра-ла-ла, не разбирала мотивите за оставката на Ивелина Димитрова

Сподели новината

Съветът за електронни медии (СЕМ) се събира утре, за да приеме оставката на Ивелина Димитрова. Това обяви председателят на медийния регулатор Бетина Жотева. Според нея не са разбираеми мотивите на Димитрова да напусне съвета сега.

„В СЕМ винаги е имало спорове, винаги е имало различни мнения, винаги е имало дискусии, кога на по-висок тон, кога на по-нисък. Аз лично не разбирам нейните мотиви. Тя се е почувствала така и си тръгва, това е собствено желание. Процедурата е, че тя ще продължи да изпълнява задълженията към СЕМ до назначаването на следващия, когато президентът реши да назначи следващия“, каза Бетина Жотева.

По-рано пред БНР Ивелина Димитрова обясни, че мотивите ѝ са свързани с поведението на медийния регулатор след скандала на служебния министър на културата проф. Велислав Минеков с ръководството на БНТ.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената