in

Биков тотално изтрещя: Рашков е истински комунист и главорез

В България изборите вече са опорочени с действията на Рашков, който действа по нареждане на Радев. Рашков действа като истински комунист. Притеснени сме, че политическата криза ще прерасне в конституционна криза, която не знаем след колко време ще приключи, коментира Тома Биков в централата на ГЕРБ.

,,Има стотици случаи на преследване и репресии по анонимни доноси, които са писани от хората на Рашков само срещу членове и симпатизанти на ГЕРБ и нито една друга партия. Това е полицейски произвол, координиран от Бойко Рашков по нареждане на Румен Радев. Именно президентът праща главорези като Рашков да върши тези безчинства”, допълни още той.

What do you think?

22 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

3c0aeef3e dikov2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Сашо Диков: Рухна митът за русофила Румен Радев

Сашо Диков: Рухна митът за русофила Румен Радев

aec85aee2 asen lichev2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Екоминистърът уволни директора на РИОСВ-Бургас заради къмпинг ”Каваците”

Екоминистърът уволни директора на РИОСВ-Бургас заради къмпинг ”Каваците”