in

Биляна Петрова: Мъченията остават зад мен, вече съм на свобода

Драги приятели, ВЕЧЕ СЪМ НА СВОБОДНА! Решетките, стените, мъченията и страданията които никога не съм заслужавала, остават твърдо зад мен!

Благодаря на всички вас, които знаете от самото начало, че сме невинни и набедени с подхвърлени в колата пачки! Благодаря ви за безупречната ви подкрепа! Специална благодарност на приятелите, които дойдоха днес на заседанието и на единствените медии, които се появиха на заседанието – екипа на Телевизия Евроком и Offnews!
Гаранцията ми в размер на 8000 лева е платена благодарение основно на бившия наш пиар на община Младост д-р Петър Кърджилов с негови последни спестявания, както и други приятели, присъствали на делото днес! Ще направя кампания за набиране на средства за гаранцията, която ще обявя скоро тук.
Довечера след 21 часа ще можете да ме видите свободна и с нови разкрития по делото ни в Честно казано с Люба Кулезич

Биляна Петрова, Фейсбук

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

07a21f97ab8cf86c8168af72c669a887 iva miteva - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Ива Митева ще се кандидатира за депутат от гражданската квота на ИТН

Ива Митева ще се кандидатира за депутат от гражданската квота на ИТН

bd0049e29 rashkov - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Бойко Рашков: Не позволихме до голяма степен да се продават гласовете на българските граждани

Бойко Рашков: Не позволихме до голяма степен да се продават гласовете на българските граждани