in

БОЕЦ блокира Съдебната палата за Иван Гешев от идната сряда

От 9 юни 2021 г. Гражданско движение ”БОЕЦ” обявяваме ежедневна блокада на всички входове на Съдебната палата под надслов „ГЕШЕВ ВЪН!”.

“Няма да пречим на гражданите и на дейността на институциите, но няма да допуснем повече главният прокурор Иван Гешев да влезе в сградата!”, пишат още те.

Проведохме срещи с ръководствата и представители на обединение Демократична България, партия “Има такъв народ”, коалиция “Изправи се! Мутри, вън!” и Инициатива “Правосъдие за всеки” като ги призовахме за подкрепа на тази гражданска инициатива.

Още вчера ДБ обявиха, че ще се включат, а в понеделник ще съобщим и кои са останалите партии и организации, които ще потвърдят официално и ще излязат заедно с нас пред Съдебната палата.

Фрог Нюз

What do you think?

23 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

0000492624 article2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Радев: Прокуратурата зае страната на статуквото

Радев: Прокуратурата зае страната на статуквото

310a45287 mika zaikova - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Мика Зайкова: Борисов е обещал да спре АЕЦ „Козлодуй“ до 2024 г. „Турски поток“ умира прав, защото Унгария каза „не“

Мика Зайкова: Борисов е обещал да спре АЕЦ „Козлодуй“ до 2024 г. „Турски поток“ умира прав, защото Унгария каза „не“