Home » България » БОЕЦ блокира Съдебната палата за Иван Гешев от идната сряда

БОЕЦ блокира Съдебната палата за Иван Гешев от идната сряда

Сподели новината

От 9 юни 2021 г. Гражданско движение ”БОЕЦ” обявяваме ежедневна блокада на всички входове на Съдебната палата под надслов „ГЕШЕВ ВЪН!”.

„Няма да пречим на гражданите и на дейността на институциите, но няма да допуснем повече главният прокурор Иван Гешев да влезе в сградата!“, пишат още те.

Проведохме срещи с ръководствата и представители на обединение Демократична България, партия „Има такъв народ“, коалиция „Изправи се! Мутри, вън!“ и Инициатива „Правосъдие за всеки“ като ги призовахме за подкрепа на тази гражданска инициатива.

Още вчера ДБ обявиха, че ще се включат, а в понеделник ще съобщим и кои са останалите партии и организации, които ще потвърдят официално и ще излязат заедно с нас пред Съдебната палата.

Фрог Нюз

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената