in

“БОЕЦ” отправи публично в социалната мрежа седем въпроса до Трифонов.


Въпросите са отправени публично в социалната мрежа според явно предпочитания от г-н Трифонов модел за комуникация.

Г-н Трифонов, от името на представляваното от мен Сдружение „БОЕЦ”, една от най-активните граждански антикорупционни организации, отправям към вас седем въпроса, които гражданите считаме за важни.

Срещали ли сте се с Делян Пеевски в хотел „Берлин” през декември 2016г. , или на друго място и по друго време? Кога, къде и защо? Срещали ли сте се с Ахмед Доган, кога, къде и по какъв повод?
Продължавате ли да поддържате изявлението си след срещата с бившия главен прокурор Сотир Цацаров през 2016г. : “С г-н главния прокурор сме на много близки позиции по отношение на това, което се случва в държавата…”?
Какво е отношението ви към настоящия главен прокурор Иван Гешев и споделяте ли убеждението на БОЕЦ, че той е марионетка на мафията и трябва да бъде незабавно отстранен от заемания пост?
Какво е мнението ви към проекта „Турски поток”? Както и към руската енергийна зависимост, в която България е поставена от над 7 десетилетия?
Каква е позицията ви по искането на БОЕЦ за приемане на Закон за Лустрацията?
Членувате ли в някакъв вид организация, освен ПП ИТН – неправителствени организации, масонски ложи, сдружения, фондации и др.?
Какво ще направите, ако предложеното от вас правителство бъде избрано без гласовете на ДБ и ИБГНИ?

Считаме, че поставените от БОЕЦ въпроси представляват обществен интерес и очакваме вашите точни и изчерпателни отговори в същият публичен формат, както са и зададени.

04.08.2021г. Георги Георгиев – Председател на УС на ГД „БОЕЦ”

Георги Георгиев/ фейсбук

Screenshot 20210805 082312 Facebook - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - "БОЕЦ" отправи публично в социалната мрежа седем въпроса до Трифонов.

What do you think?

26 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

2004 hbn0e - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - ЕвроДикоФ: „Слави се самоубива. Все още не вярвям, че го самоубиват!“

ЕвроДикоФ: „Слави се самоубива. Все още не вярвям, че го самоубиват!“

eca54e118 lubo koliovski - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Любо Кольовски: Везните в общественото пространсто все повече се накланят в посока минус за проектокабинета на ИТН.

Любо Кольовски: Везните в общественото пространсто все повече се накланят в посока минус за проектокабинета на ИТН.