in

БОЕЦ: От ”Има такъв народ” и ”Демократична България” да инициират оставката на Иван Гешев

Председателят на Гражданско движение ”БОЕЦ” Георги Георгиев отправи апел към ИТН и ”Демократична България” за свалянето на Иван Гешев. Според него това не е самоцел или фиксация, а и съвпада с желанието на самите партии.

“Докато Гешев е на власт всеки опит за съдебна реформа, борба с корупцията, всеки опит за справедливост, за спирането на източването на милиарди от бюджета е обречена”, допълни Георгиев.

Той допълни, че другите, които трябва да подадат оставки са Висшият съдебен съвет, съставът на СЕМ, както и шефът на БНТ Емил Кошлуков.

По думите на Георгиев, БОЕЦ продължават да преследват своите цели, които включват закон за лустрацията, електронно дистанционно глсауване и закон за гражданския контрол върху управлението.

What do you think?

23 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

d6f63e817 emiliq milcheva - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Емилия Милчева: Слави Трифонов постави на колене всички партии

Емилия Милчева: Слави Трифонов постави на колене всички партии

9358a5fc0 evroparlament bgnes - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - ЕП: От вестниците ли ще научаваме как се краде в България?

ЕП: От вестниците ли ще научаваме как се краде в България?