Home » България » Бойко Борисов тръгна по къщите на хората

Бойко Борисов тръгна по къщите на хората

Сподели новината

Лидерът на ГЕРБ бе поканен в дома на български лекар и немската му съпруга

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се появи ненадейно в дома на български лекар и съпругата му, която е германка. Те бяха поканени на кафе и сладкиш в дома им в Арбанаси, като с тях са Томислав Дончев и кметът на Велико Тръново Даниел Панов. Явно Борисов се страхува от срещите „очи в очи“ с много хора и тръгна да досажда на хората по къщите им. 

Цялото посещение на бившия премиер бе излъчено в профила му във Фесйбук, а темите, които се обсъждаха обхващаха периодите от соца, през Прехода до наши дни.

„Докторе, нямам неизпълнено желание, когато чух жена ти, казах, че ще дойда”, обърна се Борисов към домакина. Оттам започнаха и актуалните политически теми от действията на служебното правителство, през направеното от ГЕРБ, до 45-ото Народно събрание.

„Тия диктатори какво направиха за един месец…. На Радев хората, които са стари муцуни, или децата на старите муцуни”, каза Борисов и започнаха да обяснява за АМ „Хемус” и как ще промени целия Север, когато се построи. Домакинята изрази възмущението си, че мнозина българи не оценяват направеното през последните десет години и сподели ненависта си към комунизма и комунистите. Борисов пък не скри разочарованието, че младите не помнят престъпленията на комунистическата власт, а новите управляващи вадят „стари муцуни“.

Борисов не пропусна да разкаже и за разговорите си с Ангела Меркел.

„Ангела ми каза, че обожава Пирин, Рила, Русе. Цяла България е обиколила на стоп и е казала, че няма толкова райска държава с 4 сезона”, разказа лидерът на ГЕРБ. Темата след това бе сменена на пандемията и локдауните, като Борисов попита неговата домакиня за разликите в мерките тук и в Германия.

Жената му обясни, че в Германия в момента нейни познати се молят да бъдат ваксинирани, а още не е дошъл техния ред, а тук ваксини колкото искаш. Ще видите след 2 месеца, когато дойде „Делта” и тогава няма да има европейска солидарност”, продължи Борисов.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената