in

Бойко Борисов тръгна по къщите на хората

Лидерът на ГЕРБ бе поканен в дома на български лекар и немската му съпруга

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се появи ненадейно в дома на български лекар и съпругата му, която е германка. Те бяха поканени на кафе и сладкиш в дома им в Арбанаси, като с тях са Томислав Дончев и кметът на Велико Тръново Даниел Панов. Явно Борисов се страхува от срещите “очи в очи” с много хора и тръгна да досажда на хората по къщите им. 

Цялото посещение на бившия премиер бе излъчено в профила му във Фесйбук, а темите, които се обсъждаха обхващаха периодите от соца, през Прехода до наши дни.

„Докторе, нямам неизпълнено желание, когато чух жена ти, казах, че ще дойда”, обърна се Борисов към домакина. Оттам започнаха и актуалните политически теми от действията на служебното правителство, през направеното от ГЕРБ, до 45-ото Народно събрание.

„Тия диктатори какво направиха за един месец…. На Радев хората, които са стари муцуни, или децата на старите муцуни”, каза Борисов и започнаха да обяснява за АМ „Хемус” и как ще промени целия Север, когато се построи. Домакинята изрази възмущението си, че мнозина българи не оценяват направеното през последните десет години и сподели ненависта си към комунизма и комунистите. Борисов пък не скри разочарованието, че младите не помнят престъпленията на комунистическата власт, а новите управляващи вадят “стари муцуни”.

Борисов не пропусна да разкаже и за разговорите си с Ангела Меркел.

„Ангела ми каза, че обожава Пирин, Рила, Русе. Цяла България е обиколила на стоп и е казала, че няма толкова райска държава с 4 сезона”, разказа лидерът на ГЕРБ. Темата след това бе сменена на пандемията и локдауните, като Борисов попита неговата домакиня за разликите в мерките тук и в Германия.

Жената му обясни, че в Германия в момента нейни познати се молят да бъдат ваксинирани, а още не е дошъл техния ред, а тук ваксини колкото искаш. Ще видите след 2 месеца, когато дойде „Делта” и тогава няма да има европейска солидарност”, продължи Борисов.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

45aca8785 slavi 2

Слави Трифонов: Не знаех, че думата ”изчегъртване” ще стане нарицателна, но ми звучи все по-точно

8f13d8b0a betina joteva

Бетина Жотева се прави на тра-ла-ла, не разбирала мотивите за оставката на Ивелина Димитрова