Home » България » Бойко Ноев: Хората не трябва да вярват на Борисов, отдавна трябва да са се убедили, че той е един лъжец

Бойко Ноев: Хората не трябва да вярват на Борисов, отдавна трябва да са се убедили, че той е един лъжец

Сподели новината

Последните думи на Бойко Борисов изобщо не подлежат на коментар, защото те показват слабата психика на един човек, който си беше помислил, че цял живот ще бъде на върха на държавата. Това коментира в предаването „Алтернативата“ по TV1 бившият дипломат и служебен министър на отбраната Бойко Ноев. Според него промените в спецслужбите са крайно закъснели.

„В момента наблюдаваме опити за разграждане на едноличната държава на Бойко Борисов. Борбата за изкореняването на бойковизма няма да бъде толкова лесна. Опъват се вече две седмици. На други служби началниците още не са сменени. Това е 10-годишно управление на Бойко Борисов с малко прекъсване, когато чрез явлението „Пеевски“ мафията се опита да влезе през парадния вход на ДАНС, но хората от улицата го спряха и те се мушнаха през задния.

Това е момента, в който кооптираха Бойко Борисов като част от своята група. Всъщност те си получиха министър-председател. Това е 2014-2015 година. Ако някой прочете стенограмите за събарянето на КТБ при президента Плевнелиев, тогава Борисов все още е добрият герой.

Той пита „Какви са тия смешници от ДАНС, защо събориха банката?“ Той задава истинските въпроси, но само след няколко дни става министър-председател и не отговаря на тези въпроси“, припомни събитията от последните няколко години Ноев.

„В новата българска история не е имало друг министър-председател, който да е провеждал интересите на Русия на стратегическо ниво в България – „Турски поток“, „Белене“, потулването на дейността на руската агентура у нас. Именно той, човекът от екрана, Цацаров и след това Гешев правят всичко възможно да се прикрие българския „Новичок“. Правят всичко възможно да се прикрият взривовете“, възмутен е бившият дипломат.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената