in

Бойко Рашков изнесе доказателства за заплашвания от Борисов човек

00d2940ef boiko rashkov

Вътрешният министър Бойко Рашков даде доказателствата за заплашвания от премиера Бойко Борисов човек. Той направи това в предаването на Сашо Диков по Евроком.

Рашков поясни, че говори за  дело срещу министър от кабинета на Борисов, заведено в Софийската градска прокуратурата от 2009 г. Заплашваният мъж е би свидетел срещу въпросния министър и е дал показания пред съдия Ушев.

Свидетелят е бил извикан след това в кабината на Борисов, където, за да го принуди да оттегли показанията си пред съда, той му казал: „Ако сега не ме послушаш, знаеш, че машината на месокомбината работи на пълни обороти и жена ти няма да разбере, че яде от твоето месо“. След което го изгоним от кабинета си.

Въпросният мъж дал после нови показания, като на съдията му направило впечатление, че те били много объркани, а мъжът видимо много притеснен. Накрая от делото било архивирано и от него не произлязло нищо- т. е министърът се спасил от наказателно преследване.

Рашков каза, че не вярва на главния прокурор Иван Гешев, но ако той поиска да работи по заплахата, може да се самосезира. Бойко Рашков обясни, че следващата седмица ще има нови рокади в МВР. Относно атаките на Бойко Борисов срещу него, вътрешният министър лаконично каза: „Този човек, който се обажда като черна станция, говори глупости“.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

768x432 11

Радев: Системата е прогнила, Рашков изпълнява отговорно своята мисия

42e0e1a09 siromahov

Иво Сиромахов: Господин Гешев, аз знам как може веднага да утешите цялата нация!