in

Бойко Рашков изнесе доказателства за заплашвания от Борисов човек

Вътрешният министър Бойко Рашков даде доказателствата за заплашвания от премиера Бойко Борисов човек. Той направи това в предаването на Сашо Диков по Евроком.

Рашков поясни, че говори за  дело срещу министър от кабинета на Борисов, заведено в Софийската градска прокуратурата от 2009 г. Заплашваният мъж е би свидетел срещу въпросния министър и е дал показания пред съдия Ушев.

Свидетелят е бил извикан след това в кабината на Борисов, където, за да го принуди да оттегли показанията си пред съда, той му казал: „Ако сега не ме послушаш, знаеш, че машината на месокомбината работи на пълни обороти и жена ти няма да разбере, че яде от твоето месо“. След което го изгоним от кабинета си.

Въпросният мъж дал после нови показания, като на съдията му направило впечатление, че те били много объркани, а мъжът видимо много притеснен. Накрая от делото било архивирано и от него не произлязло нищо- т. е министърът се спасил от наказателно преследване.

Рашков каза, че не вярва на главния прокурор Иван Гешев, но ако той поиска да работи по заплахата, може да се самосезира. Бойко Рашков обясни, че следващата седмица ще има нови рокади в МВР. Относно атаките на Бойко Борисов срещу него, вътрешният министър лаконично каза: „Този човек, който се обажда като черна станция, говори глупости“.

What do you think?

28 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

768x432 11 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Радев: Системата е прогнила, Рашков изпълнява отговорно своята мисия

Радев: Системата е прогнила, Рашков изпълнява отговорно своята мисия

42e0e1a09 siromahov - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Иво Сиромахов: Господин Гешев, аз знам как може веднага да утешите цялата нация!

Иво Сиромахов: Господин Гешев, аз знам как може веднага да утешите цялата нация!