Home » България » Бойко Рашков изнесе доказателства за заплашвания от Борисов човек

Бойко Рашков изнесе доказателства за заплашвания от Борисов човек

Сподели новината

Вътрешният министър Бойко Рашков даде доказателствата за заплашвания от премиера Бойко Борисов човек. Той направи това в предаването на Сашо Диков по Евроком.

Рашков поясни, че говори за  дело срещу министър от кабинета на Борисов, заведено в Софийската градска прокуратурата от 2009 г. Заплашваният мъж е би свидетел срещу въпросния министър и е дал показания пред съдия Ушев.

Свидетелят е бил извикан след това в кабината на Борисов, където, за да го принуди да оттегли показанията си пред съда, той му казал: „Ако сега не ме послушаш, знаеш, че машината на месокомбината работи на пълни обороти и жена ти няма да разбере, че яде от твоето месо“. След което го изгоним от кабинета си.

Въпросният мъж дал после нови показания, като на съдията му направило впечатление, че те били много объркани, а мъжът видимо много притеснен. Накрая от делото било архивирано и от него не произлязло нищо- т. е министърът се спасил от наказателно преследване.

Рашков каза, че не вярва на главния прокурор Иван Гешев, но ако той поиска да работи по заплахата, може да се самосезира. Бойко Рашков обясни, че следващата седмица ще има нови рокади в МВР. Относно атаките на Бойко Борисов срещу него, вътрешният министър лаконично каза: „Този човек, който се обажда като черна станция, говори глупости“.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената