in

Бойко Рашков казва истината за имотите си в „ЕвроДиков“

Шефът на МВР Бойко Рашков казва истината за имотите си в „ЕвроДиков“ този петък по Евроком. Медиите, близки до предишната власт го атакуваха през седмицата по тази тема.

В студиото, освен Рашков, ще бъде и държавният съдебен изпълнител Галина Шинова, която според „правилни медии“, била уредила Рашков с евтини имоти. Ще каже ли Рашков поне инициалите на мистериозния високопоставен прокурор и неговата съпруга, за които твърди, че са част от списъка на „38-те“.

Бившият прокурор Андрей Янкулов с болезнена дисекция на т.н. „интервю“ на Сотир Цацаров пред „24 часа“. Мистерия със служебното положение на всезнайкото Михаил Константинов. Уволнен, пенсиониран или все още шеф на фирмата, която брои изборите? Махането му очевадно се налага, а мълчанието по въпроса трети ден от министерството е покъртително.

Методи Андреев: „нескопосан опит на Цацаров за спасяването на Гешев, но мълчанието на Гешев вече е непоносимо.“ Сега всички говорят за некачествените маски и прескъпите респиратори от Китай. Когато всички мълчаха, кой говореше? А прокуратурата се правеше на разсеяна… Как УЕФА се бори срещу правата на гейовете, но няма нищо против да си пълни гушата от спонсори, които идват от страни, където човешките права са (меко казано) нарушавани.

Заместник-министърът на здравеопазването д-р Димитър Петров: за далаверите в Правителствена, в Александровска, за цените на тестовете и на клиничните пътеки. За проекта за Национална детска болница, за бандитското ценообразуване на лекарства и консумативи. ТВ Комисията „Манолова“ – пореден епизод.

За десерт: „Опиумното трио“ – Жени Калканджиева, Елена Ангелова и Ромина Андонова-Тасевска.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

c5d829232 asen vasilev2

Асен Василев: Проверява се майката на Пеевски

0356e2f7d ivan kostov

Иван Костов: Ще има тежка битка. Институциите са просмукани от слабост. Службите да се разформироват