Home » България » Бойко Рашков казва истината за имотите си в „ЕвроДиков“

Бойко Рашков казва истината за имотите си в „ЕвроДиков“

Сподели новината

Шефът на МВР Бойко Рашков казва истината за имотите си в „ЕвроДиков“ този петък по Евроком. Медиите, близки до предишната власт го атакуваха през седмицата по тази тема.

В студиото, освен Рашков, ще бъде и държавният съдебен изпълнител Галина Шинова, която според „правилни медии“, била уредила Рашков с евтини имоти. Ще каже ли Рашков поне инициалите на мистериозния високопоставен прокурор и неговата съпруга, за които твърди, че са част от списъка на „38-те“.

Бившият прокурор Андрей Янкулов с болезнена дисекция на т.н. „интервю“ на Сотир Цацаров пред „24 часа“. Мистерия със служебното положение на всезнайкото Михаил Константинов. Уволнен, пенсиониран или все още шеф на фирмата, която брои изборите? Махането му очевадно се налага, а мълчанието по въпроса трети ден от министерството е покъртително.

Методи Андреев: „нескопосан опит на Цацаров за спасяването на Гешев, но мълчанието на Гешев вече е непоносимо.“ Сега всички говорят за некачествените маски и прескъпите респиратори от Китай. Когато всички мълчаха, кой говореше? А прокуратурата се правеше на разсеяна… Как УЕФА се бори срещу правата на гейовете, но няма нищо против да си пълни гушата от спонсори, които идват от страни, където човешките права са (меко казано) нарушавани.

Заместник-министърът на здравеопазването д-р Димитър Петров: за далаверите в Правителствена, в Александровска, за цените на тестовете и на клиничните пътеки. За проекта за Национална детска болница, за бандитското ценообразуване на лекарства и консумативи. ТВ Комисията „Манолова“ – пореден епизод.

За десерт: „Опиумното трио“ – Жени Калканджиева, Елена Ангелова и Ромина Андонова-Тасевска.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената