in

Бойко Рашков: Не позволихме до голяма степен да се продават гласовете на българските граждани

Не позволихме до голяма степен да се продават гласовете на българските граждани. Това каза пред журналисти шефът на МВР Бойко Рашков.

“Във връзка с осигуряването на условия за честни избори на 11 юли беше създадена много добра организация, което позволи до голяма степен да елиминираме криминалния вот, който съпътстваше изборите дълги години и който позволяваше да изкривява политическата картина. Успяхме да преодолеем този порочен пример”, допълни той..

Според него действията на МВР се повлияли положително, защото гражданите активно са подавали сигнали за нарушение – с 50% повече в сравнение с 4 април.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

bc1ec0e69 biliana petrova2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Биляна Петрова: Мъченията остават зад мен, вече съм на свобода

Биляна Петрова: Мъченията остават зад мен, вече съм на свобода

parvan - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Първан Симеонов: Ако бях на мястото на Петков и Василев, вероятно бих скочил точно сега

Първан Симеонов: Ако бях на мястото на Петков и Василев, вероятно бих скочил точно сега