Home » България » БОМБА! Бившата на Солтарийски е бременна, обяви и пола на бебето

БОМБА! Бившата на Солтарийски е бременна, обяви и пола на бебето

Сподели новината

Бившата жена на Борис Солтарийски разкри, че е бременна. Преди броени часове Аделина хвърли голямата новина, като показа и от какъв пол ще е бебето. 

„Момче е!“, е написала само изкусителната брюнетка, която не крие щастието, което изживява в последните години в личен план.

Реклама

Във видеото, публикувано в Инстаграм профила й, Аделина е с мъжа си и двете им деца, а първородната й дъщеричка Ема май е най-щастлива, че скоро ще си има братче.

Изкусителната брюнетка живее нов живот след раздялата си с Борис Солтарийски. Тя живее в слънчев Маями, където се омъжва и вече гордо носи фамилия Димитрова. 

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар