Home » България » Борисов: Ако на 8 март сме се разбрали – вървим напред, ако не- гласуваме оставката на кабинета и отиваме на избори

Борисов: Ако на 8 март сме се разбрали – вървим напред, ако не- гласуваме оставката на кабинета и отиваме на избори

Сподели новината

Имаме да доказваме на ПП как се избират независими органи. Това каза пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде репортер на „Фокус“.

„Гледам, че колегите вече са в предизборна кампания. Европа работи с коалиционни споразумения. Не със сглобки, нитки, сварки, а с коалиционни споразумения. Ние ще проявим хладнокръвие и ще извървим целия път, който европейските солидни партии извървяват. На 5-ти март ще представя на партията коалиционното споразумение, на 6-ти ще го дам на колегите от ПП-ДБ да го четат, след това имаме конгрес в Букурещ, на 8-ми вече Денков и Габриел ще са приключили с оценките на министрите и ще могат да го коментират, аз ще оставя преговаряща група. Ако на 8 март сме се разбрали – продължаваме напред, ако не сме – гласуваме оставката на кабинета и отиваме на избори“, каза Борисов.

Ние спокойно и търпеливо ще се опитаме да преглътнем предизборната им кампания и квалификациите, защото ако си отворим устата и изброим всичко, което знаем, ще стане доста грозно“, каза още лидерът на ГЕРБ.

Поставете оценка:
1

Оценка 1 от 5 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар