Home » България » Борисов взе онлайн участие социалната среща на върха в Порто

Борисов взе онлайн участие социалната среща на върха в Порто

Сподели новината

Борисов взе онлайн участие в социалната среща на върха в Порто. Тя е кулминация на съвета на ЕС към португалското председателство. Европейската програма за предстоящите 10 години ще се определя в този форум.

Тази програма трябва да гарантира, че общността на Европа ще се изправи пред всички предизвикателства без никой да бъде оставен в страни.

Срещата на върха на Европейския съюз цели да подсили ангажиментите на членуващите държави на европейските институции, както и на социалните партньори заедно с гражданското общество към прилагане  на приети планове за действие. Основният план е представен от Европейската комисия съвсем скоро през март тази година.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената