in

Борисов: Издебнали са ме, когато ме няма и са направили компромата с чекмеджето

20130813.hurrcvrwgf

Още преди 2 години са започнали да правят компромата с чекмеджето. Издебнали са ме, когато ме е нямало и го направиха. Щото ГЕРБ без лидер е наполовина ГЕРБ. Пак ще удържим. Вече имаме много кадри, много яки структури – кметове, общински съветници, евродепутати, но още малко ни трябва. Реорганизираме, подмладяваме партията. Но да знаете – това е един голям пъклен план. Само във Венецуела президентът Мадуро става президент, благодарение на машините, които са в България – същите машини, заяви тази вечер в Добрич председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Германия – с решение на Бундестага забраняват машините, защото се манипулират! А ние с вътрешен министър Бойко Рашков очакваме честни избори? Е, как ще стане? Да, сега ще има манипулирани избори. Ама това да не Ви пука – втори, трети, пети, докато залите ни се пълнят, докато хората са с нас, ще видите какво ще им се случи с времето, заяви Борисов.

Казвайте на хората да гласуват и да не се притесняват от машинния вот. Само така ще развалим плановете на предизборния щаб на Радев. Рекордно ниската активност в Благоевград трябва да ни е червена лампичка. Капанът на сценаристите щракна, народът се изплаши от машините. От онези машини, с които избраха Мадуро във Венецуела и за които не е ясно кой има достъп до софтуера им, твърди бившият премиер.

По думите му жаждата за власт на опонентите на ГЕРБ е огромна, но всяка голяма държава, която е просперирала, разчита на системни партии.

Какво ще е това „нещо друго“ на Слави Трифонов? Ще повторим печалния световен рекорд на БСП, фалирала 24 – 25 банки ли? Нали помните фалита на КТБ? И тази криза решихме, и всички, които имаха вложения, до 100 000 евро получиха от държавата. Кое ще е другото? Аз с голяма радост бих се срещнал, ей така пред публиката, най-приятелски, да чуем кое е другото. Не ти харесвам, Борисов, плана – ето го моя. Ти искаш да правиш еди какво си – ние казваме, че това не е правилно, правиме еди какво си. Моят министър ще е еди кой си. Не ви харесва на Деница Сачева програмата в социалната сфера, не ви харесва топлия обяд, безплатен и т.н. – ето моя министър– обясни какво ще правиш ти и колко пари ще струва, откъде ще се вземе, призова председателят на ГЕРБ.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

phptnw8nc 559x345

Борисов за чекмеджето: Издебнали са ме, когато ме няма

phpclchsq 559x345

Карадайъ: Пеевски никога не е бил част от ДПС и не е наш член