Home » България » Борисов: Край! Комунистите изчегъртаха и АМ „Хемус“

Борисов: Край! Комунистите изчегъртаха и АМ „Хемус“

Изчегъртаха и магистрала „Хемус“. Край! А с това изчегъртаха и бъдещето на Северна България. Защото без магистралата Северът не може да настигне Юга. Без народът да им е дал власт, министрите на Румен Радев като класически (бивши) комунисти взеха парите, които друг е изкарал.

Това коментира във „Фейсбук“ бившият премиер Бойко Борисов.

Взеха ги, за да прикрият управленската си немощ! А с тях „Хемус“ беше необратим проект. Всичко беше предплатено. До 3 години от София до Варна щеше да се пътува само по магистрала. Още не е късно обаче! България има гражданско общество. То е последната надежда за „Хемус“.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената