in

Борисов: “Кръстникът” Румен Радев направи така, че държавата да изпадне в хаос

Обикновеният гражданин, но пък бивш премиер Бойко Борисов отново хукна по села и паланки и излъчи своите обиколки из страната на живо във Facebook. От интернет пространството Борисов повтори най-новите опорки.

“Спират ДДС, не изплащат на компаниите, взеха парите за магистралите. Това са пари, които после ще ги изплащат. С една дума се оказаха “много умен, много мошеник”. Киро-язовиро не се появи повече, като казахме, че точи язовири. Днес бил казал още някаква глупост – че бил спрял потоци, измамникът такъв, към ГЕРБ и ДПС. Към нас никога не е имало потоци. Никога!”, отсече Борисов.

Бившият премиер визира гостуването на икономическия министър Кирил Петков в ефира на bTV където обясни, че икономическият екип в служебния кабинет е засегнал сериозни интереси и това е причината за атаката срещу него.

“Сега много бързо трябва да крадат. Не искам ГЕРБ да участва в каквото и да било. Провалът на служебното правителство е страховит. “Кръстникът” Румен Радев направи така, че държавата да изпадне в хаос. Слушах вчера и Станислав Трифонов – и той говори за хаос! Аз предупреждавах. Това е факт…”, коментира още Борисов от Годечкото село Губеш. 

“Разбирам защо това момче ни е сърдито, но не му даваме да източи ББР. Утре си събирам изпълнителната комисия и ще си вземем решение – нито ще подкрепяме това правителство, нито ще участваме в каквото и да било”, посочи още бившият премиер. 

Служебното правителство се дискредитирало и Радев щял да падне на изборите наесен, прогнозира лидерът на ГЕРБ. 

“Завчера, когато ние се биехме с ИТН и само ние говорихме срещу тях, Христо Иванов и компания обясняваха, че ще правят нещо заедно. Като им казаха, че са предлагачи и само искат постове и кресла, което аз говорих 2 месеца, се скараха. Как ще се сдобрят, не знам. За мен и последната илюзия, че може партиите да се разберат по някакъв начин, изчезна. БЕзотговорно казват да ходим на изборите. Имаше илюзия, че без ГЕРБ не могат да направят правителство. След нови избори с никой няма да може. 100 милиона ще похарчим”, разсъди още Борисов.

What do you think?

22 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

20210802 192117 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Тихомир Василев: Подкрепям хора като Кирил Петков- млади, образовани, свежи с хъс и най-важното смели и кадърни.

Тихомир Василев: Подкрепям хора като Кирил Петков- млади, образовани, свежи с хъс и най-важното смели и кадърни.

409b4d6a7 gamizov 696x494 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Стефан Гамизов: Какво точно не ви е ясно?

Стефан Гамизов: Какво точно не ви е ясно?