Home » България » Борисов към д-р Герхард Валерс: Младите в ГЕРБ могат да променят средата у нас, отровена от политиката на Румен Радев

Борисов към д-р Герхард Валерс: Младите в ГЕРБ могат да променят средата у нас, отровена от политиката на Румен Радев

Сподели новината

Бойко Борисов разговаря с д-р Герхард Валерс от Фондация “Конрад Аденауер“

В рамките на разговора Борисов информира д-р Валерс за актуалната политическа ситуация у нас, както и за своите ежедневни срещи с младежи от ГЕРБ, предаде Труд.

Дадоха ми много енергия и нови идеи. Младите в партията могат да променят политическата среда у нас, която бе отровена с налаганата от Румен Радев политика на разделението и отричане на различните мнения.

Затова много от тях намериха място в листите ни за изборите, включително и на челни места. В ГЕРБ се обновяваме непрекъснато, защото хората очакват от нас да бъдем по-добри всеки ден“, посочи Бойко Борисов.

Председателят на ГЕРБ отбеляза, че основен приоритет на партията за следващите 4 години е България да се превърне в най-доброто място за правене на бизнес в Европа, като така се подаде ръка на младите и българите в чужбина.

Това ще стане с намаляване на административната и регулаторна тежест, облекчаване на инвестиционния процес и гарантирането на бърз кариерен старт за младите“, допълни той.

Двамата изтъкнаха и традиционно доброто сътрудничество между ГЕРБ и Фондация “Конрад Аденауер„. Д-р Валерс увери Бойко Борисов, че Фондацията цени високо ГЕРБ като част от голямото дясно-центристко семейство на Европа, както и приноса на партията в утвърждаването на евроатлантизма като модел на развитие на България.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената