Home » България » Борисов: Продължават да се намират торби с флашки, измами, ако това се окаже така – отиваме на избори

Борисов: Продължават да се намират торби с флашки, измами, ако това се окаже така – отиваме на избори

Сподели новината

„Няма сглобка, опозиционните партии дадоха време, за да се случи нещо евентуално“.

Това коментира пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след вчерашния избор на заместник-председатели на Столичния общински съвет, съобщи novini.bg.

„Видяхме, че както в държавата, така и там, те не могат да се справят, кметът не може да направи мнозинство“, каза той.

Борисов обяви, че продължават да се „намират торби с флашки, измами, ако това се окаже така – отиваме на избори.“

Борисов е на мнение, че СОС няма да може да работи въпреки избора на зам.-председатели. На въпрос защо тогава вчера е подкрепен избора на тези председатели той отговори: „Защото вчера, ако не беше минало това, днес вече щяхме да сме на избори.“

Лидерът на ГЕРБ заяви, че ако настоящият вицепремиер Мария Габриел при ротацията не заеме поста на премиер и да запази този на министър на външните работи ще предложат изборите да са 2 в едно.

„Щом има такава червена линия, разбираме ги. Единственото, което можем да предложим разумно е поне изборите да са 2 в 1, да не харчим пак 300-400 милиона“, подчерта Борисов.

„Потресен съм от изказването на Денков, който искал външно министерство, че да се чува гласът на ПП-ДБ, а не на България, на правителството и на народа. Сега като са отишли Богданов, Василев, Радев в САЩ – само министри на ПП, чий глас чуват там“, попита Борисов.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар