in , ,

Борисов – срам пред народа

борисов 96 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Борисов - срам пред народа

Бойко Борисов подаде оставката на правителството още днес на първото заседание на 45-ото Народно събрание,въпреки оставката си то ще продължи да работи до избора на ново.


Защо Борисов не отиде и не подаде лично оставката? Защо ли? Защото знае,че всичко приключи,че партиите не се страхуват вече,защото знае,че нямат шанс. Защото народа победи. Герб са в 45-ото Народно събрание,благодарение на гласовете,които получиха при изборите.

Гласовете,които бяха купени. Гласове повечето,от които бяха от необразованите граждани на България. Но това не му помогна по никакъв начин,защото всички видяхме що за стока са  както Борисов,така и всички от Герб! 


“Това или е срам пред народа и пред Вас,да дойдат тук да си подадат оставката,или е пренебрежение към тази институция,все пак сме парламентарна република.” Каза Мика Зайкова.

What do you think?

25 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

radev slavi borisov - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Браво българи,благодарение на Вас промяна ще има

Браво българи,благодарение на Вас промяна ще има

20210416 235133 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Благодарност към вестник "Ретро"

Благодарност към вестник “Ретро”