in ,

БРАВО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ…ТУКА ВЕЧЕ ТИКВАТА ЗАГАЗИ

new - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - БРАВО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ…ТУКА ВЕЧЕ ТИКВАТА ЗАГАЗИ

БРАВО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ…ТУКА ВЕЧЕ ТИКВАТА ЗАГАЗИ…….И ЗА КАКВИ ЕКСПЕРТИ МИ ГОВОРИ……Борисов заплашва. Откровено плаши, защото още не е разбрал, че е загубил. И със заплахите предлага експертно правителство.
Борисов, кои експерти предлагаш?

Нали с помощта на твоите експерти нагазихме в тинята.
Експерти знаеш ли кои са, Борисов!
Експерт е бабата, която с твоята дневна надница живее цял месец. Експерт е онзи лекар, който вижда реално как се лекува вирус, ама твоите експерти са повече и учат лекаря.

Експерт е оня учител, който въпреки подменената история, намира начин да научи децата на истината. Експерт е онази майка, която напук на ” помощта” от държавата, продължава да ражда и да отглежда деца. Експерт е и онзи работник, тичащ от едното работно място на другото, за да може да издържи на живота, предложен от твоите експерти.

Коментар: Цветелин Цветанов

What do you think?

51 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

received 295425125487741 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Стотици „изгубени“ пратки на Royal Mail и Hermes се продават на търг в Ebay

Стотици „изгубени“ пратки на Royal Mail и Hermes се продават на търг в Ebay

received 481794022861378 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Президентът Румен Радев пример за всички летци във ВВВУ "Георги Бенковски" град Долна Митрополия

Президентът Румен Радев пример за всички летци във ВВВУ “Георги Бенковски” град Долна Митрополия