Home » България » БСП: Отчетно-изборната кампания в БСП-София започна по график

БСП: Отчетно-изборната кампания в БСП-София започна по график

Сподели новината

След решението на Националния съвет на БСП за провеждане на отчетно-изборна кампания в градската организация в София, тя започна по график. Работна група от 120 човека е натоварена с нейната организация във всички 24 района в София. В групата са включени партийни членове от районите, на младежкото обединение, на жените социалистки и ветераните. Участват и трима бивши градски председатели.

В кампанията всеки социалист може да предлага и гласува зa ново ръководство на ОПО, делегати на районната и градска конференция, за председател и членове на Районните и Градския съвет, и на Районните и Градската контролна комисия. На предстоящите заседания ще бъдат обсъждани и материали за Европейските избори, приети от НС на БСП.

До пълен цикъл отчети и избори се стигна след като общинските съветници на БСП не изпълниха решение на Националния съвет на партията. Те подкрепиха кандидат за председател на СОС от ППДБ, без да са необходими техните гласове за стартиране работата на СОС. Разпределиха си комисии с ГЕРБ, като избраха за председател на комисията за противодействие на корупцията представител на ГЕРБ. С това, вместо промяна на досегашния модел на управление в София, те го връщат и утвърждават.

Поставете оценка:
1

Оценка 1 от 3 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар