Home » България » България задължително трябва да стане президентска република.

България задължително трябва да стане президентска република.

Сподели новината

Борбата от тук нататък няма да спира и за миг. Ще бъдем безкомпромисни към бъдещите управници и ще им държим стриктна сметка за това което правят. Българският народ помъдря.

Вече не можеш да го излъжеш защото той вече на думи не вярва. Каквото и да му кажеш е без значение. Значение ще имат само делата. Това какво са свършили избранниците му за него.

Не го ли осъзнаят това политиците значи не им е мястото там. България задължително трябва да стане президентска република. С население под 5 милиона 240 депутата са кощунство. На такава държава им е необходим само един президент и няколко министри.

Коментар: Пламен Игнатов

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената