in

България представя плана си за възстановяване в ЕК през юли

Българският план за възстановяване и устойчивост е в процес на изготвяне и предстои да бъде представен в Брюксел през юли. Това станя ясно от думите на президента Румен Радев, който заедно с други лидери на държави-членки на Европейския съюз участва във видеоконферентен разговор с председателя на Европейския съвет Шарл Мишел, съобщават от прессекретариата на държавния глава.

Румен Радев глава е призовал европейските механизми за реагиране при кризи да бъдат укрепени, както и да бъде повишена устойчивостта на здравните системи на страните членки.

Българският президент е посочил също така, че все още Евросъюзът се нуждае и от план за реакция в случай на бързо нарастване на миграционните потоци.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

received 415181639498206 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - При акция в Гърция бяха задържани двама българи

При акция в Гърция бяха задържани двама българи

e5b502f34 metodi andreev tv - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Методи Андреев за задкулисието: Гущерът има много опашки. При всяка промяна си е късал старата и му е изниквала нова

Методи Андреев за задкулисието: Гущерът има много опашки. При всяка промяна си е късал старата и му е изниквала нова