Home » България » Валерия Велева: Застава ли Радев зад думите на Рашков?

Валерия Велева: Застава ли Радев зад думите на Рашков?

Има очаквания за уволнения, но на места се прекалява. Върна се празнословието и неуважението към фактите. Така журналистът Петьо Цеков коментира пред БНТ рокадите и твърденията за политическите подслушвания на служебния кабинет.

„Това е само началото. Проблемът не е смяната на хората, а защо се прави и кои кадри идват след това“, заяви журналистът Валерия Велева по темата.

„Бойко Рашков за седмица даде три интервюта, като така замеси в действията си и президента, и правителството“, допълни тя.

Какво прави днес българският президент след думите на неговия вътрешен министър? Застава ли той зад думите на Рашков?, попита Велева.

„В предишните служебни правителства, никога президент не е заемал политическа страна“, разкри още журналистът.

Велева се пошегува, че служебният кабинет започва да работи срещу Радев и „за“ Борисов заради скандалите.

„Много е важно този кабинет да успее да успокои ситуацията’, завърши Валерия Велева.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената