Home » България » Валери Найденов: В България се извършва „революция отгоре“

Валери Найденов: В България се извършва „революция отгоре“

В момента в България се извършва т.нар. „революция отгоре“. Има голяма опасност на изборите през юли умишлено да не се излъчи редовно правителство. Трябва да се решат проблемите на олигархията, ако това не се случи, няма да има и желание да се излъчи правителство и да се премине към нормален демократичен режим.

Това каза в студиото на „Лице в лице“ по бТВ журналистът Валери Найденов.

„Нашата Конституция е създала един отрязък от време, в който демокрацията е отменена и отива „на кино“. Имаме правителство, което не е избрано, разделението на властите изчезва, няма парламент, няма проверки и баланси и в този кратък отрязък е възможно да правят неща, които са невъзможни, когато има Народно събрание“, добави той.

Според него в момента имаме гражданска война на горния етаж на политиката, защото толкова много видни бизнесмени са попаднали в затвора, иззети са им имотите и сметките.

„Под борбата в мансардата е съдебната система, която също знаем, че от край време се е корумпирала“, каза още Найденов.

Факти

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената