Home » България » Васил Терзиев пусна първия си отчет като кмет

Васил Терзиев пусна първия си отчет като кмет

Сподели новината

Ще продължим с разговорите между представените в СОС партии, в които се надявам да избегнем политическото дребнотемие и да се обединим около политики в полза на гражданите.

Това пише днес кметът на София Васил Терзиев, който през изминалата седмица се среща с Деян Николов от партия “Възраждане”, Георги Свиленски от БСП и общинските съветници от “КОД”.

В кратък отчет на първата си седмица като градоначалник на София, Терзиев подчертава: „Вярвам, че разговорите ни ще продължат и с останалите политически сили и ще намерим пресечните точки, за да може общинският съвет да започне ефективна работа в най-кратки срокове и да решава неотложните проблеми в нашия град“.

В публикацията на личната си страница, придружена с няколко снимки, Терзиев припомня за срещите и задачите, свършени от както положи клетва на 13 ноември до 20 ноември, когато разговаря с финансовия министър Асен Василев за парите на София, а общинарите за втори път не успяха да изберат председател на местния парламент.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар