Home » България » Вежди Рашидов: Хванах рак от политиката, едва ли вече съм приятел за Борисов

Вежди Рашидов: Хванах рак от политиката, едва ли вече съм приятел за Борисов

Бойко Борисов едва ли ме има вече за приятел. Има други, които галят ухото му. Това сподели в изповед пред БНТ Вежди Рашидов. Бившият вече депутат от ГЕРБ не би приел вече обаждане от лидера на партията. Той смята, че е жертван.

„Отидох в политиката като идеалист, но през 2009 г. това беше един друг ГЕРБ. Отказах третия мандат на Борисов рано сутринта, а на обяд закарах Боил Банов да се кълне. След това отидох да бъда депутат, защото Борисов ме попита искам ли Пловдив област – на мен ми беше все едно къде – мен хората ме обичат. Аз винаги съм бил много лоялен човек. Турчин стане ли ти приятел, не си гледай гърба“, каза Вежди, който изгоря заради прочутата реплика за леките жени.

„Аз бях приятел на Бойко Борисов, дори загърбвах грешките му, защото това е тип хигиена на морала към приятелството. Но накрая се оказва, че само ти си бил лоялен. Днес Бойко Борисов не вярвам да ми е приятел, той си има други приятели, но да е жив и здрав. Няма нужда да ми се обажда вече. Мъжете се обаждат. Аз бих се обадил“, не скрива огорчението си бившият председател на НС.

„Хванах един рак от политиката. Кярът ми беше това, дори преживях куп унижения в самата политика. Не знам как ги изтърпях. Аз работя с истината. А свободата е всичко онова, което можеш да кажеш, да мислиш образно, чувствено, честно и искрено. Тази истина в политиката ми липсваше. Но исках нещо да оставя. Аз съм идеалист – глупак и съм труден за контролиране. Хората там идват страхливи“, каза Вежди Рашидов.

Източник: novini.bg

Поставете оценка:
3.7

Оценка 3.7 от 52 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар