in

Велислав Минеков за министерството на културата: Мъчително е! Разходка в тор! Серия от нещастия

Това е разходка в тор. Наистина е много мъчително, защото това което предполагах се удвои и утрои! Серия от нещастия! От една страна нещастието, че там нищо не се е правило от години. От друга стана е нещастието от мизерията на всички, които са под шапката на министерството. Това е закономерна мизерия.

Виждам всякакви варианти на посегателство върху министерството. Служителите са най-ниско заплатените от всички министерства. Всичко е мрак. Това министерство не е означавало нищо за това министерство, каза още той пред ТВ 7/8.

Каква култура? Къде да пробие тя сред еднокнижни управници, които ни държаха толкова години? Те не са стъпвали в опера, театър, не са били и на погребение. Премиер, министър, не са били забелязвани никъде на културни събития, категоричен бе служебният министър.


Той коментира и положението с театрите: Аз обясних на събралите се колеги от театрите каква беше идеята. Тя бе ми подхвърлена от техен именит колега с цел да ги провокирам и да дойдат възможно най-много, обясни той.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

bojko borisov

Елена Гунчева: ТИНЯТА ВЕЧЕ ПОКРИВА ОЧИТЕ НИ

f11fbc66a6945bcd056fb65a62074579

Проф. Огнян Герджиков: Няма съмнение, че държавата ще бъде осъдена за “Златен век”