in

Викнали Борисов по сигнал, че щял да яде някого

f884619c1 borisov razpit bgnes

На фона на бурни скандирания “Бойко! Бойко!” Борисов обясни: “Викнаха ме по сигнали за заплаха, че някой ще го ям”. Припомняме, че причината за този разпит дойде след поредния скандал, случил се непосредствено преди изборите. Тогава служебният вътрешен министър Бойко Рашков заяви, че е получил сигнал, че Борисов е спасил свой министър от влизане в затвора, като е оказал натиск върху свидетел по дело. 

Случаят е от 2009 г., когато на власт е първият кабинет на Борисов. Служебният вътрешен министър разказа за своя среща с анонимен свидетел, който твърди, че Борисов го е заплашил, че близките му могат „няма да разберат, ако ядат неговото месо“. 

ФрогНюз припомня, че лидерът на ГЕРБ се яви на разпит в “Национална полиция”, след като преди два дни стана ясно, че е бил привикан от служебния вътрешен министър Бойко Рашков. Според лидера на ГЕРБ обаче тези сигнали били на база “някой нещо чул”. 

Докато журналистите се опитваха да задават въпроси, множеството ги надвикваше със скандирания и отговори не бяха получени. припомняме още, че това не е първият път, в който лидерът на ГЕРБ е привикан на разпит. Досега обаче такъв шум около него не се е вдигал. Подобни циркове нямаше, когато Борисов бе разпитан по линия на скандалните разкрития за къщата в Барселона и Мата Хари. Никой не разбра кога точно бившият вече премиер е отишъл в специализираната прокуратура и е дал своите показания. Станислав Недков – Стъки и цялата клика не направи панаир от едно иначе рутинно викане. Изниква въпросът – означава ли това, че тогава разпитът на Борисов в спецпрокуратурата е бил само формалелн и това е било известно, след като не е имало никаква опашка след него. 

Фрог Нюз

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

10f2adcbc slavi vasilev

Слави Василев: По-вероятно е правителство с мандат на БСП

1198f0b96 vasilev simeon

Пресни снимки на трапеза показват колко близки са Николай Василев и царя