in

Владимир Береану: Борисов говореше днес пълни идиотщини

25a77f4a7 bereanu2

Изборите са не само ни връщат към нормализация. Служебното правителство показа, че да управляваш България, не е чак толкова невероятно трудно. Това каза по 7/8 ТВ журналистът Владимир Береану.

Това е малка страна, лесно може да се управлява при нормална експертиза. При предишното управление /бел. ред на Борисов/ бяхме свикнали с един човек, който прави всичко. Всъщност той сутрин взимаше едно решение, а вечерта – друго. Служебното правителство показа, че едни нормални хора могат да ръководят държавата тя да върви по нормален начин.

Важното е, че приключи това самоизтъкване. Хората от служебното правителство не  изпадаха в едно самохвалство, като предишните. По времето на Борисов се лъжеше по най-безочлив начин. Сега разговорите бяха нормални. Разкриха цялата тази схема, която съществуваше и която изкривява пазарната икономика. Вече не би трябвало да се върне модела, който беше създаден. Той никога не е бил толкова институционализиран.

Борисов беше много сърдит. Някаква  паника се създаде от неговото говорене. Идеята е, да създадат паника в хората да не гласуват. Въведе някаква атмосфера. Пълни идиотщини говореше Борисов. Даже не подхождаше на човек, който е участвал в политиката.

Тази нервност на хората от ГЕРБ, тази защитна позиция, показва, че нещата просто вече ще се променят, независимо какво ще се случи на изборите.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

fd89932a9 d34fc358 8dc3 444c b3aa c22ac9cfb1b9

Проф. Стоянович: Докато в политиката влизат полуграмотни, няма как да се оправим

20175914a toma bikov bgnes

Тома Биков: България няма да има успешно управление през следващите години