Home » България » Владимир Береану: Борисов говореше днес пълни идиотщини

Владимир Береану: Борисов говореше днес пълни идиотщини

Сподели новината

Изборите са не само ни връщат към нормализация. Служебното правителство показа, че да управляваш България, не е чак толкова невероятно трудно. Това каза по 7/8 ТВ журналистът Владимир Береану.

Това е малка страна, лесно може да се управлява при нормална експертиза. При предишното управление /бел. ред на Борисов/ бяхме свикнали с един човек, който прави всичко. Всъщност той сутрин взимаше едно решение, а вечерта – друго. Служебното правителство показа, че едни нормални хора могат да ръководят държавата тя да върви по нормален начин.

Важното е, че приключи това самоизтъкване. Хората от служебното правителство не  изпадаха в едно самохвалство, като предишните. По времето на Борисов се лъжеше по най-безочлив начин. Сега разговорите бяха нормални. Разкриха цялата тази схема, която съществуваше и която изкривява пазарната икономика. Вече не би трябвало да се върне модела, който беше създаден. Той никога не е бил толкова институционализиран.

Борисов беше много сърдит. Някаква  паника се създаде от неговото говорене. Идеята е, да създадат паника в хората да не гласуват. Въведе някаква атмосфера. Пълни идиотщини говореше Борисов. Даже не подхождаше на човек, който е участвал в политиката.

Тази нервност на хората от ГЕРБ, тази защитна позиция, показва, че нещата просто вече ще се променят, независимо какво ще се случи на изборите.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената