Home » България » ВМРО не вижда смисъл от съществуването на сглобката

ВМРО не вижда смисъл от съществуването на сглобката

Сподели новината

ВМРО – Българско национално движение не вижда никакъв обществено полезен смисъл от съществуването на т.нар. „сглобка“. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Според патриотите видната, но неофициализирана формално коалиция между ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС е пълен управленски и политически провал. Те изтъкват, че подготвяната ротация няма да произведе нищо повече от повторен провал.

От ВМРО посочват, че кабинетът Денков-Габриел не се е доближил до нито един от заявените приоритети. Партията определя въздушният Шенген като пълно фиаско, защото отпадането на контрола по сухопътните граници, все още е мираж. Еврозоната изглежда непостижима, а конституционната им реформа се оказала едно „мазно турско кафе“, подчертават патриотите.

Според ВМРО сглобката не е реализирала нито една реформа, а цялото управление е само и единствено постове и пари.

Партията е категорична, че ротация не бива да има, а на това управление трябва да се сложи край. Българското общество се нуждае от мерки за подобряване на образование, на здравеопазване, укрепване на сигурността и усилване на българската армия, смятат от ВМРО.

Не приемаме тезата, че алтернатива няма. Напротив, когато властта очевидно не се справя, тя трябва да бъде сменена. Вместо ротация е редно да има нови парламентарни избори, посочват от ВМРО.

Поставете оценка:
3.9

Оценка 3.9 от 7 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар