Home » България » Всяко събитие свързано с Президента Румен Радев бива отлагано. Нека е ясно едно:Никой няма право да разделя Президента от хората!!!

Всяко събитие свързано с Президента Румен Радев бива отлагано. Нека е ясно едно:Никой няма право да разделя Президента от хората!!!

Сподели новината

Всяко събитие свързано с посещение на Президента Румен Радев бива отлагано.
На 3 март властите се опитаха да възпрепятстват честването на националния празник на връх Шипка.


Преди това се отложи посещение на държавният глава в Правец под предлог, че Десислава Радева е болна от коронавирус и държавният глава трябвало да бъде под карантина.
Сега на 12 април Президентът трябваше да посети Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски“ в град Долна Митрополия и отново посещението на държавният глава се отлага заради противоепидемични мерки.


Имам чувството, че нарочно се цели държавният глава да бъде разделен от хората, да не се среща с българският народ, да няма комуникация с гражданите, да бъде отдалечен от всички все едно не е Президент на Българският народ, все едно не е избран от хората, все едно България няма Президент.
Нека е ясно едно каквито и да бъдат противоепидемичните мерки никой няма право да разделя Президента от хората!!!

Автор: Петя Трендафилова

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената